tirsdag den 7. december 2010

Weekenden i korte træk :)



Hej med jer :-)

Lige en hurtigt opsummering af weekendens løjer ;).
Fredag var der maskebal på vores skole og vi skulle naturligvis se godt ud! Eftersom vi først havde fri kl. 14.00 var vi lidt skeptiske for om vi kunne nå at gøre os klar til forfesten som startede allerede kl. 16.30. Til vores fordel var vores lære syg de sidste timer :-)

Efter utallige skift af outfit's fandt vi frem til det endelige.
Cecilie (th): sort h&m habitjakke, sort h&m løs og kort 3/4 ærmet top med nitter, 'læderbukser' fra Gina Tricot, mørkegrå Jette Riis støvletter med spæn der, og Wannabe chanel taske fra Gina Tricot.

Maja (tv): Sort Karen Millen jakke, grå h&m habitjakke, sort langærmet trøje fra samsø samsø, grålige cowboy bukser fra Cheap Monday, nye støvletter fra Billi bi og min skønne skuldertaske fra Adax - se indlæg længere nede. (nederste billede ses stroppen fra tasken over skulderen).

Eftersom  det var et maskebal og vi ingen maske havde, valgte vi en lidt nemmere løsning.

Som makeup lagde vi en 'double winged' eyeliner, og satte to rinsten ved hvert øje. Sammen med det 'rockede' vi et par af de øjenvipper som vi tidligere skrev om :).


Til forfesten skulle vi have sandwich, men vi mente ikke at det var nok så vi spiste en masse hjemmefra. Det resulteret i at vi ikke kunne spise til festen og vi blev vildt sultne senere på aftenen, hvor vi ingen mad havde...

Så bare lige en lille anbefaling, er du monster sulten og nær en McDonald's SÅ KØB DETTE:

 Med en mixed team box skal du nok få alt hvad sulten begærer.
Den kommer med 8 nuggets, 4 chilli cheese tops og 4 hot wings! NAMMENAM! Hvis du er virkelig virkelig sulten, kan du vælge at lave den til en menu, med en stor pomfrit og stor sodavand(Skal lige siges at vi delte!)
ud over det købte vi 4 pomfritsovs og det blev 88+ kr. :)!


Udover maden, vil vi lige gøre opmærksom på Saltlagerets fantastiske strawberry daiquiri's som kostede 80 kr.(Før kl. 22 er der happy hour). Den havde vi snakket om hele aftenen til festen og på skolen indtil vi kom ind til byen og fik den fantastiske drink. Hvis ikke i har smagt den før, bliver den en sand smagsoplevelse. (alkoholen kan slet ikke smages, hvilket vi synes er dejligt). Den smager friskt af jordbær og den er dejlig kold. MUMS!!



/Maja og Cecilie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar