torsdag den 25. november 2010

M.A.C & Marchel Wanders Collection

























Hej igen :-)


Et af vores yndlings makeup mærker er som i kan se på overskriften, M.A.C Cosmetics. Det er et af de bedste make-up mærker efter vores mening og desuden også et elsket mærke af mange makeup artister.


På hjemmesiden: www.temptalia.com, under launches og derefter by M.A.C cosmetics kan man se alle de nye kollektioner. Nye limited edition kollektioner, ligesåvel som nye permanente M.A.C kollektioner. Herinde kan man se både promoveringbilleder + billeder af hvert enkelt produkt ved at klikke "keep reading". 


De angiver udgivelses måneder på de kommende kollektioner, og eftersom at de nye kollektioner udkommer i USA først, vil man kunne se videoer og/eller billeder, hvor de både 'reviewer' produkterne, og i nogle af videoerne også 'swatcher' dem.(viser en hurtig anvendelse af produkterne, på enten ansigt eller arm, for at vise hvor lidt eller meget pigmenteret produkterne er). Det betyder for os danske piger/ eventuelle drenge at vi har en chance for at finde ud af hvad det er vi gerne vil have, før alle produkterne bliver revet væk fra hylderne FEDT!!!!

Vi har nu forelsket os i den nye collection som M.A.C har lavet sammen med Marchel Wanders, som i kan se på linket.(denne blogs overskrift). 

Billederne vi har vedhæftet, er billeder af nogle af produkterne fra denne kollektion. Super fedt design btw.


- Den mørkelæbestift nr. 3 fra højre er vi helt vilde med. Hvis også du har fået et 'crush' på den, skal du spørge efter: Gesina lipstick. I kan se på hjemmesiden alle navnene på de forskellige produkter, hvilket er en stor hjælp! såååååå fedt!!


Kollektionen vil blive internationalt launcheret i December, dog er der ikke opgivet nogen præcis dag. Så piger eller drenge, hvis i vil have fingrene i noget fra denne kollektion, så er det bare om at kontakte jeres MAC forhandlere i en fart (Landets Magasiner, eller her i Aalborg i Salling.) for at få mere information om hvornår de udgiver denne kollektion eller måske vigtigere varenes priser :).

- (Produkternes pris, der er opgivet i $, vil ikke kunne omregnes, og forventes som den danske pris, da MAC er meget billigere i USA, desværre!!!)

Held og lykke og god fornøjelse med shoppingen.
- Cecilie og Maja 

2 kommentarer:

  1. Takker og bøjer mig i støveet for jeres gode tip om en mørkerød læbestift! Det er præcis sådan en farve jeg har søgt efter:)

    /Simone
    www.fashionmanifest.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Super vi kunne hjælpe:)
    bliv endelig hængende på bloggen for flere indlæg :)

    /Cecilie

    SvarSlet